Гарнитура - веган |
Време за приготвяне: 20 минути
Време за дехидратиране, по желание: 1 час
Състав:
2 чаши целина, нарязана на кубчета
1 1/2 чаши тиквички, нарязани на малки кубчета
1/4 чаша тънко нарязан праз
1/2 чаша слънчогледови семки
1 супена лъжица смлян пресен розмарин
2 чаени лъжички смляна прясна мащерка
1 чаена лъжичка градински чай
1 супена лъжица зехтин
1/4 чаена лъжичка морска сол
1/4 чаша стафиди
Начин на приготвяне:
Поставете всички съставки, с изключение на стафидите в смесителна купа и разбъркайте добре със зехтина и подправките. Ако иматеизсушител го настройте до 145 º F и нагрявайте съставките за около час, като се разбърквате от време на време. Ако нямате хидрататор, може да ползвате обикновена фурна, загрята до 100 º F. След дехидратацията добавете стафидите и разбъркайте отново. Сервирайте веднага или съхранете в херметически затворен съд до 4 дни.
Няма коментари:
Публикуване на коментар